top of page
Ateljé Denero - Mjölby

ATELJÈ DENERO

Mitt namn är Denni Nero. 

Välkommen till ateljé denero den småskaliga keramikverkstaden. I min ateljé i Mjölby gör jag handgjord keramik i stengods. Där drejar jag tallrikar, kaffekoppar, stora tekoppar, skålar och fat. Ja helt enkelt bruksföremål i keramik. Varje produkt är unik och håller en mycket hög kvalitet, bruksvaror som tål att användas varje dag helt enkelt. 

Glasyrerna jag använder är tåliga för att användas varje dag, och givetvis giftfria vid användning. Glasyrer och leror består av en rad olika naturliga ämnen och kan variera något från gång till gång. I kombination med det småskaliga hantverket blir alla föremål unika. Att den ena koppen inte är exakt den andra lik på hyllan är något jag värderar högt. 

 

Min stora passion är också att bränna Raku. 

Detta fantastiska sätt att fortsätta uttrycka mig på efter drejning och skulptering. Det är mycket i förberedelserna och processen och resultatet som inspirerar mig. 

GALLERI

KURSER OCH KONTAKT

Hos mig kan du även boka in dig på kurser då får du prova på att dreja, kavla, ringla eller tumma i stengodslera.

Jag erbjuder olika paket med olika många deltagare och timmar, du kan läsa mer om vad som ingår och boka in ditt tillfälle här!

Adress Lagmansgatan 14 Mjölby 

Tel: 070 4184258 

Mejl: denninero@hotmail.com

Hemsida: denninero.wixsite.com/website

Ateljé Denero - Mjölby

Min butik

Lägg önskade produkter i din kundvagn, checka ut, och du blir snart kontaktad av skaparen för att fastställa betalning och leverans.

bottom of page